Астролозите са посочили три  , чиито представители са способни да потискат,

...
Астролозите са посочили три  , чиито представители са способни да потискат,
Коментари Харесай

Кои зодии лесно надвиват над другите

Астролозите са показали три  , чиито представители са способни да потискат, сплашват и подчиняват близките. Експертите са сигурни, че щом тези хора се появят, останалите изпитват дискомфорт и подвиват „ опашки сред краката “.
Овен
 Дневен хороскоп за 6 септември Дневен хороскоп за 6 септември
Овен Тази неделя не гледайте в непознатата паничка. Често имаме доста повече, в сравнение с допускаме и другото ни се вижда по-добро, а не...
Тази зодия излъчва мощно самочувствие, с помощта на личната си мощ и воля. Овните ловко и задоволително настойчиво вървят към задачата си, без да се обръщат обратно. Те са импулсивни, рисковани и постоянно подготвени да намерят нови завършения за себе си. Тези качества тласкат напред през целия им живот, като по едно и също време оказват осезаемо въздействие, върху други представители на астрологичните знаци. Овните са решителни и енергизирани, Овенът очевидно господства над другите, които са принудени да се оттеглен и да са ненапълно уплашени.
 

Скорпион
 6 зодии, които са направени един за различен 6 зодии, които са направени един за различен
Със сигурност сте срещали хора, с които сте изключително деликатни и положителни. Те като че ли проникват в сърцето ви и са в положение да ви схванат...
Тайнствените и непристъпни Скорпиони постоянно държат на обичайно разстояние и следят протичащото се в профил. Те наблюдават от близко околните си сътрудници и са извънредно деликатни при избора на другари. Само най-верните и доверени хора знаят тайната на Скорпиона. Истината е, че представителите на тази зодия са необикновено меки и чувствителни. Що се отнася до персоналния им живот, те се пробват да го пазят в загадка. Тайнствеността на Скорпионите визира очарователно някои хора, до момента в който други, в противен случай, отблъсква. Ледената харизма на представителите на астрологичния знак им дава облика на самодоволни доминанти. Въпреки това, в множеството случаи нещата са напълно разнообразни.
Лъв
Представителите от зодия Лъв с право заемат място във " авторитетната тройка ". Това се изяснява с уверената им осанка. Това качество може да провокира огромно почитание измежду мнозина. Когато представителите на тази зодия влизат някъде, те несъзнателно притеглят вниманието на всички присъстващи. Най-важното е, че Лъвовете се радват извънредно доста на това. Те непрекъснато желаят да реализират всеобщо самопризнание и да бъдат основатели на трендове. Въпреки развитата си егоцентричност, Лъвовете са великодушни и другарски настроени. След като ги опознаят, бързо схващат, че не са неприятни хора, освен това имат огромна душа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР